SEO OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija (skraćeno od Search Engine Optimization) je skup tehnika, pravila i alata koji se koriste za optimizaciju i unapređivanje internet stranice, kako bi se ona visoko rangirala u internet tražilicama (Google, Bing). Posljednjih godina na SEO se gleda kao na marketinšku tehniku, i smatra se najisplativijim ulogom u promociju, jer korištenjem ove tehnike se poboljšava vidljivost i izloženost Vaše stranice prema velikom broju potencijalnih klijenata.

SEO OPTIMIZACIJA

U današnjem modernom svijetu, koji je visokog tempa i nemamo vremena, kompjuterske tehnologije su osnova svega. Ljudi radi nedostatka vremena robu i usluge traže preko interneta, i više se uglavnom ne koriste laptopima ili kompjuterima, već isključivo svojim osobnim telefonima. Više nije dovoljno samo imati internetsku stranicu, da biste bili primijećeni i uspješni, u rezultatima pretrage na najpoznatijoj tražilici Google, i na rastućoj Bing, morate biti u samom vrhu i obavezno na prvoj stranici pretrage. SEO optimizacija je najbitniji čimbenik dobrog uspjeha Vaše internet stranice. Jedino tako ćete imati uspješnu internet stranicu koja vodi do prodaje, a Web&Bed je tu da Vam pomogne!

Još uvijek se pitate što je to SEO optimizacija? To je skup tehnika i procesa koji daju dugoročne rezultate. Posljednjih godina SEO optimizacija se profilirala kao najuspješnija marketinška strategija. Mi svoji klijentima nudimo cjelokupnu analizu postojeće internet stranice i on-site optimizaciju. Također nudimo više mjesečne SEO kampanje (off-site) koje također doprinose boljem pozicioniranju Vaše stranice u internet tražilicama.

Fokusiramo se na ključne riječi koje su bitne u vašem poslu i koje će dovesti do direktnog profita preko Vaše internet stranice. Nakon sveobuhvatne analize, u kojoj se dobro definiraju ključne riječi, prelazimo na SEO optimizaciju nakon koje ćete biti u vrhu pretrage za definirane ključne riječi. Također nudimo povećanje broja posjeta na Vašoj internet stranici kroz kreiranje reklamnih kampanja preko najpoznatijih svjetskih internet pretraživača. Platite samo za relevantnu razmjenu informacija, fokusirajte se samo na izabrane države, dane u tjednu, dobu dana i ključnim riječima.

SEO optimizacija korak po korak

Analiza poslovanja klijenta, internet stranice i konkurencije, kako bi se osiguralapotrebna dokumentacija, koja će se koristiti kroz sve korake u projektu.

Kreiranje opsežne SEO strategije i projektnog plana, koji jasno definira poslovne ciljeve, koji su mjerljivi i mogu biti isporučeni.

Implementacija preporuka iz On-Site strategije i strategije sadržaja, koji su definirani nakon procesa istraživanja i u dogovoru za željama klijenta.

Implementacija projektno plana iz off-site strategije, i strategije sadržaja sa jasno definiranim dosegom utjecaja i dijeljenjem sadržaja.

Pravovremeno i redovno izvještavanje klijenta, koji sadrže analizu uspjeha trenutne kampanje, praćenje kampanje u odnosu na cilj, te usklađivanje projektnog plana u odnosu na postignute rezultate.

Želite suradnju ili imate neko pitanje?

Pišite nam!

TOP