IZRADA WEB STRANICA / WEB DIZAJN

IZRADA INTERNET STRANICA

 

Naš posao je izrada internet stranica! Pri izradi web sajta koristimo se najmodernijim tehnologijama. Jedna od njih je Wordpress, platforma sa velikom zajednicom developera, koja je vrlo zahvalna i omogućava dugoročna rješenja po prihvatljivim cijenama. Moderne tehnologije, naše znanje i iskustvo nam omogućava isporuku kvalitetnih proizvoda (web stranica), po svim modernim standardima. Izrada web stranica je kompliciran i sustavan posao. Mi smo Vam na rapolaganju da taj posao olakšate!

SPECIJALIZIRANI ZA TURISTIČKE SITE-OVE

 

Ono u čemu smo najbolji je izrada web sajtova svih vrsta, iz svih branši i koje zadovoljavaju sve potrebe klijenata, specijalizirali smo se za izradu turističkih web site-ova. Turističko tržište je jako dinamično i turbulentno, a dugogodišnje iskustvo u izradi ovakvih site-ova i dobro poznavanje tržišnih zahtjeva i kretanja, nam omogućava da klijentima pružimo kvalitetna i uspješna rješenja. Izrada web stranica sa nama je jednostavna. Izrada stranica će Vam nepotrebno oduzeti Vaše dragocijeno vrijeme, i najbolje je da taj posao prepustite nama!

JEFTINA IZRADA WEB STRANICA

 

Mi smo web design studio Web&Bed. Svakom projektu pristupamo sustavno i personalizirano. Tu smo da prikupimo i analiziramo sve Vaše potrebe i želje, i da sukladno tome klijentima ispunimo zadovoljavajuća rješenja. Za osnovne internetske stranice vrijeme isporuke je 7 dana. Jeftina izrada web stranica je moguća jer se koristimo modernim tehnologijama. Dok je vrijeme isporuke za web site-a iz standardnog paketa vrijeme isporuke maksimalno tri tjedna. Jeftina izrada internet stranica je sa nama pouzdan posao!

IZRADA INTERNET STRANICA CIJENA

Osnovni paket
200 €
Za male web stranice
Osnovna internet stranica
Do 7 web stranica
Mini SEO paket
Osnovna podrška
Saznaj više
Napredni paket
500
Za velike web stranice
Velika poslovna internet stranica
20+ web stranica
Veliki SEO paket
Osnovna podrška i održavanje
Godinu dana besplatni hosting
Saznaj više

Želite suradnju ili imate neko pitanje?

Pišite nam!

TOP