USLUGE TURISTIČKE AGENCIJE

01

Dogovaranje suradnje

Mi (turistička agencija) dogovaramo suradnju s Vama (privatnim iznajmljivačem) o iznajmljivanju smještaja. Periodično Vas možemo zvati da provjerimo raspoloživost smještaja, ili Vi nama možete javiti kada imate rezervaciju.
02

Oglašavanje smještaja i pronalazak gostiju

Mi smještaj oglašavamo na našim internetskim stranicama, ali i na partnerskim stranicama. Ukoliko pronađemo goste za Vaš smještaj, prelazimo na 3. korak.
03

Vi potvrđujete rezervaciju

Vi potvrđujete svaku rezervaciju. Tek kada Vi potvrdite termin i raspoloživost ide se u realizaciju rezervacije. Ukoliko želite akontaciju ona može biti uplaćena na Vaš bankovni račun.
04

Dolazak gosta

Gostu će biti dostavljene sve relevantne informacije, kao što su upute kako doći do Vas, Vaš broj telefona, i GPS koordinate. Gost kada dođe u destinaciju, zove Vas na mobitel i dolazi kod Vas. Tada i plaća Vašu punu cijenu.

STRUČAN TIM LJUDI

 

Agenciju vodi stručan tim ljudi, iz područja informatike i ekonomije, i koji su zaljubljenici u more i već godinama se bave iznajmljivanjem smještaja. Diplomirani informatičar je zadužen za on-line sadržaj, a diplomirani ekonomist za prodaju smještaja.

  • ZNANJE
  • ISKUSTVO

MODERNE TEHNOLOGIJE

 

Turističko tržište je jako dinamično i turbulentno, i od velike je važnosti potrebno poznavati njegove zakonitosti. Mi konstantno unaprijeđujemo i prilagođavamo naše internetske stranice, a koristimo se i modernim kanalima prodaje privatnog smještaja.

  • MODERNE WEB STRANICE
  • MODERNI KANALI PRODAJE

POUZDANOST

 

Ključ uspjeha agencije i uspješnog iznajmljivanja privatnog smještaja je pouzdanost. Naša vizija je transparentnost u odnosima sa klijentima, i apsolutna istinitost u oglašavanju privatnog smještaja. To je jedini način da gosti i domaćini budu zadovoljni!

  • POUZDANJE
  • SIGURNOST

VAŠ SMJEŠTAJ ĆE BITI OGLAŠAVAN NA NAŠIM INTERNETSKIM STRANICAMA

Internet stranice orijentirane na prelijepu Omišku rivijeru.

Internet stranice za smještaj u cijeloj Dalmaciji, a i šire.

Želite suradnju ili imate neko pitanje?

Pišite nam!

TOP